sunnuntai 5. lokakuuta 2014

24.

Kun kotipiha alkoi käydä liian pieneksi ja tutuksi keksimme lähteä pupujen kanssa läheisen pellon metsäsaarekkelle. Ja voi miten sieltä riitti iloa pitkäksi aikaa. Tosin ensi alkuun kaikkia hieman jännitti uusi ympäristö.

Jonkin verran siinä käytettiin sellaista tönimistaktiikkaa, että kuka sieltä nyt sitten ensimmäisenä joutuu lähteä laajaa maailmaa tutkimaan. Muutama hyppy pois päin ja heti takaisin kopan suojiin. Siitä sitten hiljalleen lähti, loikkaus kerrallaan.


Oli mielenkiintoista seurata miten kanit käyttäytyivät täysin vieraassa ympäristössä. Ja etenkin sitä, miten ne toivat yksilöinä ja yhteisenä laumana.


Loppujen lopuksi hieman yllättäin kaikista rohkeimmaksi osoittautui Rilla, vaikka pitkään vaikutti siltä että Ressi ensimmäisenä ylittää kynnyksen lähteä tuota koppaa kauemmaksi.


Ja niinhän siinä kävi, että Rilla lähti valloittamaan ensimmäisenä maailmaa.Ressillä olisi kovasti tehnyt mieli lähteä Rillan jalan jäljille, mutta vielä mietitytti.


Plösökin alkoi näyttää merkkejä sen puolesta, että rohkea rokan syö.


Ja niinhän siinä kävi, että pitkän harkinnan jälkeen metsää haistelemaan uskaltautui muukin lauma, yksi kerrallaan."Metsäjänikset"


Taustalla Plösö ja etualalla melko hyvin maastoutuva Ressi.


Ressi.


Rilla ja lehti.


Ressi


Rilla


Plösö
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti