lauantai 11. lokakuuta 2014

28.

Hieman tyhjältä tuntui aikaisemmin niin täynnä elämää ollut pupula. Hiljaa mielessä sitä mietti sitä, että milloin on seuraavan vuoro, sitä että kumpi lähtee aikaisemmin ja mitä ihmettä sitä sitten tekee. Jotenkin kahden kanin hoitaminen oli paljon vaikeampaa kuin aikaisemman kokonaisen lauman hoitaminen. Ruohoakin kun kävi keräämässä, niin sitä tuli epähuomiossa kerättyä ihan hirvittävät määrät ja osan joutui sitten aina heittämään pois. 


Oksiakin kun lähti pupuille hakemaan, niitä vain kertyi ja kertyi ja sitten sitä havahtui muistamaan, että siellä onkin vain kaksi hyvin pientä kania jäljellä. Tilaahan niillä on nyt varsin ruhtinaallisesti, mutta silti tuntuu siltä, ettei sitä ole riittävästi. Juoksuteltua Ressiä ja Plösöä tuli aina silloin tällöin, mutta enimmäkseen ne saivat viettää aikaansa pupulassa, tai juoksutus aitauksessa. 

Yhtenä kesäisenä sunnuntaina hengattiin pupujen ja koirien kanssa ulkona ihan kunnolla ja pitkään. Mikäs siellä oli koirien ja kanien kanssa köllötellessä, kun oli kesä parhaimmillaan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti