perjantai 2. tammikuuta 2015

31.

Vuosi vaihtui rämisten ja paukkuen


Onneksi tässä meidän lähettyvillä ei ihan niin hirvittävää ryskettä käynyt, vaan raketteja ammuttiin ihan hyvän matkan päästä, niin kanitkin selvisivät vuodenvaihteesta ilman sen suurempaa järkytystä. 


Kovasti puput ovat tykänneet noista Britt Animals pelleteistä ja itsekin tykkään erityisesti noista Imune stick, pelleteistä. Ne ovat tosi hyvän kokoisia, niin että ne saa näppärästä puolitettua ja vietyä kaneille päivällä herkkupaloiksi, samalla kun käy tarkistamassa, että pupulassa on kaikki hyvin. Melkoiset pakkaset kävi tuossa joulun ja uuden vuoden välissä ja lomilla kun olin niin kävin viemässä pupuille lämmintä vettä 3-4 kertaa päivässä, niin että niillä on mahdollisuus juoda aina halutessaan. 


Kovimpien pakkasten aikaan nostin hieman myös pelletin määrää, niin että kanit saavat riittävästi energiaa itsensä lämpiminä pitääkseen. Ruoka maistui hyvin ja heinääkin upposi kiitettävästi, niin ettei pelletin määrän nostaminen haitannut. 


Ulkoilemaankin kanit ovat päässeet ja hetkellisesti nauttimaan talven lumista. Tällä hetkellä niistä lumista ei kuitenkaan ole enää tietoakaan, kun vesi tippuu räystään reunasta ja taivaaltakin sitä tuppaa aika ajoin tulemaan ihan riittävästi. 


Täyttä laukkaa kohti uusia kokemuksia :) 


Uusi vuosi, uudet kujeet ja perästä kuuluu :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti